• +6011-10901303
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Sabtu - Khamis: 9:00pg - 6:00ptg. Jumaat (CUTI)

KAMI MEMBINALAMAN WEBECOMMERCECLASSIFIED

Inginkan website yang kelihatan profesional dengan harga yang berpatutan? FMZ Net Solutions sentiasa bersedia membantu anda. Hubungi kami untuk maklumat lanjut
Image
Image
Reka bentuk laman web yang responsive bagi menyesuaikan peralatan yang dipakai oleh pengunjung laman web
Image
Website anda adalah business anda. Kami mengambil langkah dengan memasang sekuriti pada laman web anda. 
Image
Kami membina laman web dengan harga berpatutan dengan rekabentuk yang profesional. 
Image

Tambahkan Keyakinan Pelanggan

Bagi perniagaan yang menggunakan transaksi bayaran secara online, keselamatan laman web anda adalah sangat diperlukan. Laman Web yang dibina oleh kami akan dilengkapi dengan Sitelock. Melindungi laman web anda dari sebarang ancaman.

Application Firewall

Walaupun telah dipasang Sitelock Website Security di peringkat server. Laman Web anda akan dilengkapi dengan RSFirewall yang akan melindungi Joomla anda dari sebarang serangan di peringkat aplikasi.
Image
Image

Cloudflare Basic Protection

Cloudflare merupakan CDN teknologi yang mampu meringankan beban server bagi setiap pengunjung laman web menjadikan web lebih laju untuk diakses. Cloudflare juga melindungi laman web dari serangan biasa oleh penceroboh di peringkat DNS.

SSL Certificate

Percuma Pemasangan SSL kepada website anda. Segala transaksi yang berlaku didalam website anda adalah di encrypt bagi melindungi pelanggan-pelanggan anda.
Image
Image

Menghantar Laman Web Ke Search Engine

Kami akan memastikan laman web anda diindeks oleh Google dan Serach Engine lain. Sehubungan dengan itu, kami akan menghantar link laman web anda kepada search engine apabila laman web anda telah siap dibina.

Google Analytics

Laman Web anda akan disambungkan kepada Google Analytics bagi mendaptkan butiran terperinci mengenai pengunjung laman web anda seperti berapa sesi masuk, berapa pengunjung datang, dari negara mana dan sebagainya.
Image